Näytä pyykkikori
Pyykkikori Pyykkikori 0

Pikkujoulut + tahrat

Pikkujoulut lähestyvät - ja usein niistä ei selvitä ilman muutamaa tahraa. Keräsimme lisää vinkkejä yleisimpien tahrojen poistoon! 

Meikkivoide

Jos meikkivoide tahraa vaatteet, kokeile kasvojenpuhdistusainetta! Pyyhi tahra varovasti valitsemallasi kasvojenpuhdistusaineella, jos tämä ei toimi, voit kokeilla myös öljytötän silmämeikinpoistoainetta. Sappisaippua toimii vaikeisiin tahroihin! 

Glögi

Kaatuiko glögit syliin? Ei hätää, kaada tahralle kiehuvaa vettä. Jos tekstiilin materiaali on arka, se ei välttämättä tälläistä käsittelyä kestä - kokeile hiilihappoista kivennäisvettä, ja huuhtele tahra sillä. 

Oksennus

Vaikka oksennustahrat yleensä lähtevät kun hierot tahraan nestemäistä pesuainetta ja peset tekstiilin normaalisti, ei epämiellyttävä haju välttämättä poistu. Epämiellyttävän hajun poistamiseksi tekstiilit on yleensä pestävä yli 60 asteen lämpötilassa - kaikki materiaalit eivät kuitenkaan kestä näin kuumaa pesua. Voit myös kokeilla pakastusta; laita tekstiili pakkaseen yön yli. 

Pyykitpuhtaaksi.fi auttaa vaikeiden tahrojen poistossa, voit tilata pesun tästä. Vanhemmat postaukset Uusimmat postaukset