Näytä pyykkikori
Pyykkikori Pyykkikori 0

Pesula palveluksessasi

Pyykitpuhtaaksi.fi on pesula ovellasi ja pesula paketissa. Pesulamme omaa yli 30 vuoden kokemuksen ja pesee niin vaatteet, kodintekstiilit kuin matotkin ammattitaitoisesti, huolellisesti ja aina kunkin materiaalin vaatimalla tavalla.

Tilaa pesu kätevästi verkossa, me noudamme pyykkisi ovelta pääkaupunkiseudulla - myös matot! Mattojen pesun voit tilata myös puhelimitse - olemme siis myös mattopesula ovellasi. Mattojen pesu ei ole koskaan ollut näin helppoa! Nyt sinun ei tarvitse pohtia mistä löytää sopiva paikka maton pesulle, mihin pesuvedet valuvat tai miten matot kuljetat - me hoidamme kaiken puolestasi. 

Kaikkien pyykkien pesuun kuuluu myös kunkin tekstiilin silitys ja viimeistely. Unohda silittäminen kotona, me noudamme pyykkisi ovelta ja palautamme puhtaina, rypyttöminä ja käyttövalmiina. Puvut palautetaan korkealaatuisissa pukupusseissa, joista olemme saaneet paljon kiitosta asiakkailtamme. Tilaa pesu jo tänään ja kokeile itse! 

Koko maassa toimii pesula paketissa-palvelu, jossa voit jättää pyykkisi lähimpään Postiin tai pakettiautomaattiin. Haluamme auttaa arjessa ja tuoda korkealaatuiset pesulapalvelut kaikkien suomalaisten ulottuville. Yhteistyömme Postin kanssa varmistaa tämän tavoitteemme toteutumisen.

Tarjoamme myös erilaisia ratkaisuja yrityksille. Joustava noutopalvelumme ja kätevä tilaus verkossa tuovat helppoutta arkeen niin kotona kuin työpaikallakin. Lisää työntekijöiden viihtyvyyttä tarjoamalla ratkaisuja arjen pulmiin. 

Tutustu laajaan valikoimamme ja tilaa pesu jo tänään - jos valikoimastamme puuttuu jokin pyykkikorisi oleellinen osa, lähetä meille viesti osoitteeseen info@pyykitpuhtaaksi.fi, autamme mielellämme! Vanhemmat postaukset Uusimmat postaukset