Näytä pyykkikori
Pyykkikori Pyykkikori 0

Pesula paketissa

Toimintamme on nyt laajentunut valtakunnalliseksi: Voit jättää pyykkisi lähimpään Postin palvelupisteeseen tai pakettiautomaattiin. 

Näin tilaat pesun postin kautta

Postin tai pakettiautomaatin käyttö on helppoa: valitse haluamasi pesulapalvelut osoitteessa pyykitpuhtaaksi.fi, siirry kassalle ja maksa tilauksesi. Kuljetus kuuluu aina hintaan, eikä minimitilausta ole. Lähetämme sähköpostiisi Postin lähetystunnuksen. Ota tämä tunnus mukaan Postiin tai pakettiautomaatille. Voit pakata pyykkisi joko pahvilaatikkoon tai kestävään muovipussiin. Muista siis ottaa lähetystunnus mukaan; Postissa tai pakettiautomaatilla seuraat vain annettuja ohjeita. Lähetämme sinulle tekstiviestin, kun pyykkisi ovat noudettavissa - ne palautetaan samaan paikkaan josta ne lähetit. 

Vanha tuttu kuljetuspalvelu jatkaa

Vanha tuttu kuljetuspalvelu jatkaa toimintaansa aivan kuten ennenkin; valitset sinulle sopivan noutoajan tunnin tarkkuudella ja kuriirimme tulee ja noutaa pyykit. Sinun tulee vain valmistella pyykit helposti saataville. Puhtaiden vaatteiden palautus sovitaan erikseen kuriirin kanssa.

Tilauksen voi tehdä helposti: aloita valitsemalla haluamasi pesulapalvelut. Tämän jälkeen syötät vain oman nimesi ja osoitetietosi. Noudamme pyykit valittuna ajankohtana. Alle 50 euron tilauksiin lisätään 16 euron kuljetusmaksu, yli 50 euron tilauksiin sisältyy kuljetus. 

Yhteystyömme Postin kanssa lisää palvelumme joustavuutta. Tilaa pesu tästäVanhemmat postaukset Uusimmat postaukset